Нагоре
Система за дистанционно счетоводно обслужване за $99 на месец 14.03.2013 Когато говорим за счетоводно обслужване си представяме - да занесем фактурите (покупки и продажби) до счетоводителя, той да си свърши работата, да ни даде декларации за подпис и да ги подаде в данъчното.
При дистанционното счетоводно обслужване носенето на хартия и полагането на подпис става излишно.
Как да го направим реалност?
До 11 клиента можем да го направим абсолютно безплатно - регистрираме свой портал Битрикс24 (интерфейса е на английски, руски и немски).
битрикс24 - регистрация
Каним клиентите, които са готови да работят дистанционно за участие в портала.
За всеки нов клиент създаваме работна група и така получаваме работна среда с възможност за обмен на документи, съобщения и задачи.
битрикс24 - работна група
Клиента праща периодично образи на своите фактури (покупки и продажби), ако фактурите са на хартия могат да се сканират или просто да се снимат с телефон. Счетоводителя обработва документите и връща декларациите за подаване (ако не ги подава самостоятелно).
Какво печелим - защитена среда за обмен на документите, клиента винаги може да изпраща и получава своите документи без ограничение на място и време, могат да се създават календари и напомняния за важните срокове и дати.
Самата система изключително лесно и бързо се интегрира в съществуващ сайт на счетоводната къща - достатъчен е един линк.
Какво правим след единадесетия клиент - вече сме натрупали опит за работа в портала и разбираме, че портала е за вътрешна организация на работата и е добре клиентите да получат своя външна част от него - Екстранет.
Тази версия на портала е вече платена и струва 99 долара на месец.
Съществуващите групи на клиентите трябва да се преобразуват в Екстранет групи (с натискане на един бутон).
битрикс24 - екстранет работна група
Тук няма никакво ограничение за количеството клиенти, всеки клиент може да изпраща своите документи това пести и неговото време и времето за обслужване, и значително намалява риска от загуба на важни документи.
Вътрешната част на портала остава собствена работна среда с възможност за пълноценно общуване и обмен. Служителите могат да работят не само в офиса, но отдалечено от дома или дори от мобилния си телефон.
Смятате, че дистанционното счетоводство все още не е необходимост - погледнете своите конкуренти, те вече са направили собствени скъпи разработки за обмен на документи с клиентите.

Назад към списъка


Текст на съобщението*
Качи файл или картинкаПренеси с помощта на Drag'n'drop
Пренесете файлове
No entries have been found.
Защита от Спам (CAPTCHA)
Прикачете изображение