Bitrix24 cloud logoBitrix24 in the Cloud – вашите работни инструменти
в социален формат

Регистрирай своят безплатен Bitrix24 сега и получи 1 час консултация подарък.

Версии на Bitrix24 in the Cloud

Free Basic Standard Professional
Безплатно
Регистрирай се сега
€49/месец без ДДС [при плащане за година]
Купи сега
€99/месец без ДДС [при плащане за година]
Купи сега
€199/месец без ДДС [при плащане за година]
Купи сега
неограничен брой потребителя до 5 потребителя до 50 потребителя до 100 потребителя
5Gb 24Gb 100 Gb 1024 Gb

За кого е «Free»?

 1. Имате неголяма фирма или отдел, не работите с проект с външни подизпълнители, имате неголям документооборот.
 2. Или сте просто група от съмишленици, която обсъжда общи идеи и споделя своите впечатления.
 3. Отдела за продажби във Вашата фирма се нуждае от CRM за работа с клиенти, за да обработва поръчките от интернет магазина.

Кога е нужен «Basic»?

 1. Имате до 5 човека във фирмата, и активно работите с файлове и документи.
 2. Вие работите над проекти и задачи заедно с ваши партньори, доставчици, клиенти.
 3. Вие сте благотворителна или нетърговска организация с голям брой сътрудници.

Кога е нужен «Standard»?

 1. Имате над 5 човека във фирмата, и активно работите с файлове и документи.
 2. Вие работите над проекти и задачи заедно с ваши партньори, доставчици, клиенти.
 3. Вие сте благотворителна или нетърговска организация с голям брой сътрудници.

Избора ми е - «Professional»!

 1. Вие ще знаете, колко часа на ден или в месеца е работил всеки сътрудник. Ще са Ви достъпни отчетите за всички изпълнени задачи.
 2. Вие ще можете оперативно да получавате работните отчети от сътрудниците, да ги оценявате.
 3. Събранията и оперативките могат да се автоматизират: да се разпращат автоматично покани, да се вмъкват срещи в календарите на сътрудниците, да се поставят задачи и да се отбелязва изпълнението в протокола.


 
 

Примерни работни сценарии за ползване на Bitrix24 in the Cloud

Работни сценарии за ползване от туроператори и организатори:

Социален интранет

Представете си само: лесно общувате с колегите и работите заедно над проектите. Вие виждате отношението към вашите действия и идеи, бързо получавате положителна обратна връзка. Удобно търсите нужните документи, записи, отчети. Винаги сте в течение на всички промени във фирмата. Няма нужда да се учите да ползвате тези инструменти. Ето това е социалния интранет. Подробно ...

Обща точка за достъп до проекти, задачи, документи и контакти

Използвате в работата си голям брой разнородни инструменти и сте уморени от това? «Битрикс24» ще ги замени всичките, давайки Ви единна точка за вход към всички ваши проекти, задачи, контакти, файлове и кореспонденция с колегите. Плюс моментално търсене сред всички натрупани «знания».

Мобилна версия

Всички възможности на Bitrix24 са достъпни от мобилни устройства. Не се ограничавайте в рамките на офиса - работете от заведения, аерогара, от всяко устройство, свързано към Мрежата. Подробно ...

Пощата не е подходяща
за общуване вътре във фирмата

Съобщенията и обмена на файлове позволяват напълно да се откажете от електронната поща вътре във фирмата, да получавате моментално цялата информация и бързо да я откривате след съобщенията, задачите и файловете. Никакви файлови хранилища и архиви с кореспонденция, всичко на едно място и винаги под ръка! Подробно ...

Това е Вашата вътрешна социална мрежа

Социалните комуникации разкриват потенциала на фирмата и хората, позволяват обсъждане не само на работните моменти, но и на свои интереси, споделяне на впечатления. Вие ще узнаете много нови неща за своите колеги и ще можете да се изявите. Подробно ...

Безопасност на Вашата информация

Всички ваши проекти, задачи, общуване, файлове и търсенията по тях ще бъдат достъпни на един адрес - https://ВашатаФирма.bitrix24.com/ - 24 часа в денонощие, 7 дена в седмицата. И само Вие и Вашите сътрудници ще имат достъп до тях.


Социален формат за работни комуникации в Bitrix24

Социален интранет

Спомняте ли си усещането от общуването в социалните мрежи? Лесно, удобно, всичко е понятно и достъпно. Всички обсъждания стават бързо, в кръг на приятели и познати. Представете си, че също така бързо и лесно може да се общува с колегите, когато се решават работни въпроси, заедно по задачи и проекти! В Bitrix24 привичните работни инструменти за управление на задачи, документи, работно време се обединени с добре познатите Ви от социалните мрежи услуги.

Активна лента

«Activity Stream» е единна лента на събитията в «Bitrix24», интерактивна лента на всички промени във Вашия корпоративен портал. «Активната лента» обединява всички работни и социални инструменти – задачи и работни отчети, блогове и фото галерии. Четейки «Активната лента», всички сътрудници винаги са в курса на събитията и могат оперативно да реагират по поставените задачи, да се включат към обсъждания, да видят новите документи.


Харесва ми!

«Активната лента» е интерактивна – може веднага да се коментират съобщения, да се отбелязват съобщения с бутона «Харесва ми». Отбелязването с «Харесва ми» показва мнението на сътрудниците, влияе на рейтинга на записа, файла - в резултатите от търсенето тези документи ще бъдат показвани първи.


Моментални съобщения

Забравете за ICQ и Skype! В «Bitrix24» вградения IM- месинджер позволява ефективно да се обменят съобщения и файлове направо през браузера. Цялата кореспонденция с колегите се пази в историята, при това нужното съобщение лесно се намира с помощта на вграденото търсене. Индикатора за присъствие показва, кой от колегите е на линия.

Работи и търсенето по контакти, а последните от тях винаги се намират отгоре на контакт-листа. Контактите се сортират по групи, липсващите потребители могат да се скрият от списъка. Показват се статуси «Зает/Достъпен». При статус «Зает» не изскачат съобщения и не пречат да се работи, но самия индикатор показва броя на новите съобщения.

Обмен на вътрешни съобщения

Съобщенията в лентата е удобна и вече привична форма на обмен на информация и обсъждане. Писането на съобщение може да е направо от «Активната лента», без преход към собствената персонална страница. Това е много удобно и не изисква много време. Съобщението може да се адресира към някого лично или направо към няколко сътрудника, отдел във фирмата или работна група. Прикрепете към съобщението документ, фотография или видео - и го обсъдете с колегите. Бързата реакция ще ускори процеса на съгласуване на работните въпроси. 

Фото галерии

Фото галерията е съвременен и удобен инструмент за създаване и управление на фото албуми. Вие можете да създавате общи галерии за фирмата и персонални - за всеки сътрудник. Качвайте Вашите фотографии бързо и удобно, използвайки средства за качване на повече фотографии, гласувайте и добавяйте коментари!

Фото галерията тясно взаимодейства с «Активната лента»: всички качени от Вас фотографии се показват в «Активната лента», и колегите могат направо да ги коментират и отбелязват с «Харесва ми».

Подсещания

Центъра за подсещания в «Bitrix24» показва информацията за покани, например, в група или за среща, съобщава за нови «харесвания», поставени задачи, коментари и други събития. Вие сте винаги информирани!


 


Мобилна версия

Вие сте винаги на линия! Работете с Bitrix24 от аерогарата, заведението, от всяко място, където има Интернет.

Преглеждайте задачи, коментирайте, обсъждайте проекти, разглеждайте документи, пишете в Активната лента, общувайте с колегите.


Управлявайте контактите с клиентите, управлявайте историята на вашите «търговски възможности - лидове» в CRM Bitrix24

CRM (Customer Relationship Management)

CRM е система за управление на взаимоотношенията с клиентите. CRM служи за отчитане на потенциалните и текущите клиенти, журналисти, партньори и други «лидове».


В «Bitrix24» CRM може да се създава база с контакти и компании, с които вие си сътрудничите и да се отбелязват всички събития (например, позвънявания, писма, срещи), свързани с тази фирма, да се планира дейността по продажбите, да се създава «фуния на продажби».

Обработка на лидове

CRM съдържа инструменти за създаване на отчети, импорт/експорт на контакти, анализ и сегментация на целевата аудитория. Въз основа на получените от CRM данни Вие можете да разпределяте списъци с потенциални клиенти между мениджърите в отделите за продажби, да планирате рекламни акции и след това да анализирате тяхната ефективност.

Вие можете да избирате група контакти в CRM и веднага да изпратите на всички някакво съобщение. Или директно от списъка да изберете един контакт и да му изпратите съобщение лично.

Отчети, фуния на продажбите

Поглеждайки «фунията на продажбите», вие веднага ще видите, колко сделки се обработват, колко от тях са на стадий на уточняване на информация, на търговското офериране, колко са в процес на преговаряне и накрая, колко сделки вече са сключени успешно. Всеки от етапите се показват визуално във вид на цветни ленти, чиято дължина съответства на количественото и процентното съотношение на сделките на тези етапи. За всеки от етапите се показва и сумата на сделките в избраната валута.

Бизнес процеси в CRM

Обработката на Лидовете и Сделките можете да автоматизирате с помощта на бизнес-процеси. Включете в бизнес-процеса всички възможни действия над елемента от CRM: разпращайте писма, назначавайте отговарящи, поставете задача на сътрудника и т.н. Бизнес-процеса може автоматично да променя статусите на елементите от CRM, да попълва полета, да създава нови елементи, например, сделки.

Регистрирай своят безплатен Bitrix24 сега и получи 1 час консултация подарък.

Bitrix24 logo